Karen Steyaert kersvers OCMW-raadslid

Deze avond legde Karen Steyaert de eed af als kersvers OCMW raadslid in Deinze.

Karen Steyaert

Karen is een actieve dertiger die heel graag onder de mensen is. Als bestuurslid van verschillende verenigingen (CM,ACW, cultuurraad, Theater NiHo, Canteclaercomité) is ze erg geëngageerd en heeft ze een drukke agenda, waar ze haar steeds opnieuw voor inzet. Als ergotherapeute in een WZC en in de thuiszorg, geniet ze er van om personen met dementie toch nog een kwaliteitsvol en gelukkig leven te geven. Hier haalt ik ongelooflijk veel voldoening uit.

Wij wensen Karen alle succes toe!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...