Aperitiefconcerten BorrelNootjes starten op zondag 30 november hun twaalfde seizoen

BorrelnootjesDe dienst cultuur en evenementen en de stedelijke academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze presenteren de twaalfde reeks Borrel-Nootjes, de fel gesmaakte gratis aperitiefconcerten op hoog niveau met muzikanten van eigen kweek. Na de geslaagde voorbije seizoenen kan het publiek opnieuw genieten van een gevarieerd programma.

Er worden terug enkele verrassende concerten aangeboden tijdens het seizoen 2014-2015. Voor het concert in een filiaalgemeente van de academie is Zulte de gastgemeente. Ook het Borrel-Nootjes Juniorconcert met leerlingen van de muziekacademie staat terug op het programma.

Het concept blijft ongewijzigd: vier kwaliteitsvolle aperitiefconcerten met een gezellig glaasje achteraf. Tijdens de voorbije 11 jaargangen hebben de Borrel-Nootjes een trouw publiek opgebouwd. De aperitiefconcerten kunnen dan ook rekenen op een hoge publieksopkomst. Omdat reserveren niet nodig is, is tijdig aanwezig zijn aan te raden!

Het nieuwe seizoen van de Borrel-Nootjes start op zondag 30 november in de kerk van Gottem. Op het programma staat het duo Sandra van der Gucht en Jan Devlieger (leerkracht academie) met een concert met twee klavecimbels. Het duo brengt barokmuziek van Bach. Na het concert krijgen de bezoekers een drankje aangeboden bij huisbrouwerij Canarus.

Volledig programma seizoen 2014-2015:

Zondag 30 november 2014 om 10.30 u.
Kerk Sint-Martinus en Eutropius, Ardense Jagersstraat Gottem
Sandra van der Gucht en Jan Devlieger
Klavecimbelduo speelt Bach

Zondag 18 januari 2015 om 10.30 u.
Ontmoetingscentrum Olsene, Kerkstraat 36
Mandolinman
Bossanova met vier mandolines

Zondag 8 februari 2015 om 10.30 u.
Palace Deinze, Markt 32
Thelema Trio
Hedendaagse muziek op piano, klarinet en saxofoon

Zondag 15 maart 2015 om 10.30 u.
Zaal Post Muziekacademie Deinze, Kalkhofstraat 25
Borrel-Nootjes Junior
Jong talent aan het werk
Gratis toegang – Zonder reservatie

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...