Nieuw jeugdboek De Kriooltjes en de verdwenen gezichten

Heel binnenkort verschijnt het nieuwe boek “ De Kriooltjes en de verdwenen gezichten “. Een spannend jeugdboek geschreven door Leernenaar Xavier Mares. Het boek is is zo uniek voor Leerne omdat het hele verhaal zich afspeelt om en rond het kasteel van Ooidonk.

Xavier boek

7 vrienden helpen de graaf het mysterie van de verdwenen gezichten op te lossen… Moeten ze daarvoor terug in de tijd reizen? Lees het allemaal binnenkort in dit nieuwe en spannende jeugdboek.

U kunt vooraf intekenen en het  boek speciaal voor u reserveren. U ontvangt dan als eerste een exemplaar op naam gesigneerd door de auteur… én… wat meer dan uniek is, uw naam staat bij de eerste druk in de lijst van exclusieve vooraf-intekenaars vermeld. Teken hier vooraf in (of op de site www.Kriooltjes.be)

Uniek concept…
je eigen naam in het boek? Speel zelf een hoofdrol…
Naast de gewone uitgave, die in de winkels ligt en te koop op www.Kriooltjes.be kunt u ook een persoonlijke versie bestellen. Door moderne druktechnieken is het mogelijk om één van de hoofrolspelers uw naam te geven of die van uw kind of kleinkind…
vanaf 13 november op www.Kriooltjes.be

Wist-je-datje…
Het klinkt onwaarschijnlijk, maar Xavier Mares uit Sint-Martens-Leerne schreef het allereerste Belgische iPad jeugdverhaal ooit dat verscheen op de online iBooksStore van Apple.
Het i-book “De Kriooltjes en de toverharp” staat steeds in de top 10 downloads in de categorie “kinderen en tieners” met reeds meer dan 9067 downloads.” (cijfers 5 november 2014)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...