Sinterklaas op zaterdag 22 november in Deinze

Op zaterdag 22 november 2014 is het weer zo ver, dan doen Sinterklaas en zijn tien Zwarte Pieten hun blijde intrede in Deinze. De heilige man bezoekt ’s ochtends de kinderen van deelgemeente Astene in vakantiecentrum De Ceder, waarna hij per stoomboot naar het Sint-Poppoplein vertrekt. Nadien gaat het richting de Brielpoort, waar de gratis ‘Vliegende Pinguïns Sinterklaasshow’ wordt opgevoerd.

Sinterklaasintocht-Deinze

Om 8.45 u. vertrekt Sinterklaas vanaf Astene Sas naar vakantiecentrum De Ceder (Parijsestraat 34), alle kinderen zijn er welkom tot 11.30 u. De Sint heeft voor ieder kind iets lekkers mee.

In de namiddag begeeft de Sint zich met zijn 10 Zwarte Pieten per stoomboot naar het centrum van Deinze. Alle kinderen van Deinze en omstreken worden omstreeks 14 u. verwacht op het Sint-Poppoplein om de Sint en de Pieten te verwelkomen langs de kade. Sinterklaas zal zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk kinderen persoonlijk te begroeten. De Sint liet reeds weten erg blij te zijn met zelfgemaakte tekeningen en schilderijen en neemt deze graag in ontvangst.


Vanaf 14.30 u. begeven de Sint en de Pieten zich naar de Brielpoort, waar om 15.30 u. Studio Gekko van start gaat met de ‘Vliegende Pinguïns Sinterklaasshow’.  Deze knotsgekke show duurt een uurtje en is gratis toegankelijk. De deuren van de Brielpoort gaan open om 14.45 u., de show start stipt om 15.30 u.

Zie ook ons vorig bericht

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...