Joe Cocker was klant bij Piens MusicPlanet in Deinze #joecocker

Joe Cocker kwam in 1995 naar Deinze als klant om een gitaar te kopen bij Piens MusicPlanet. Ter gelegenheid van zijn bezoek signeerde hij een gepersonaliseerde ster en werd hij bijgezet in de MusicPlanet Walk of Fame.

Hij signeerde eveneens een speciale Fender Stratocaster, die vanaf die dag te bewonderen was voor de klanten van Piens MusicPlanet, en waar door de klanten altijd met veel interesse en bewondering werd naar opgekeken.

Naast de betreurde Joe Cocker hebben ook tientallen andere sterren uit de muziekwereld een gitaar of een ander muziekinstrument gesigneerd. Piens MusicPlanet heeft intussen plaats gemaakt voor D-Shopping, een Shopping Park dat Piens op de grondvesten van MusicPlanet heeft opgericht. Alle signeerde instrumenten zijn nu te bewonderen in de privé-verzameling van Patrick Piens.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...