Tweede filmfestival GROS Deinze op 29 december

091 - affiche GROS

Op 29 december 2014 organiseert de GROS Deinze (de gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking) in samenwerking met de wereldwinkel Deinze en de vriendengroep Eric Gruloos een tweede filmfestival voor jong en oud. Iedereen is welkom in de kelder van de stedelijke openbare bibliotheek op de Markt. ’s Namiddags worden de kleinsten verwacht voor een leuke animatiefilm die om 14 u. van start gaat. Iets later stelt de vierde pijlerorganisatie Difam hun werking in Guatemala voor. Je kan er zo uit eerste bron horen hoe de subsidies van stad Deinze zinvol gebruikt worden. Daarna staat om 19.30 u. ‘Gold fever!’ op het programma, een documentaire over de mijnproblematiek in Guatemala. Kortom: een boeiende namiddag en avond, waar groot en klein van harte welkom zijn!

Datum: maandag 29 december 2014
Uur: kinderen: 14 u. – volwassenen: 19.30 u.
Locatie: kelder bibliotheek, ingang via de Markt
Inkom: gratis
Organisatie: GROS Deinze, in samenwerking met wereldwinkel Deinze en vriendengroep Eric Gruloos

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...