Fietspad Gaversesteenweg in Deinze afgesloten

Door een gesprongen waterleiding ter hoogte van het kruispunt van de Gaversesteenweg en de Volhardingslaan in Deinze is er schade onder het nieuwe wegdek van de Gaversesteenweg. Ook één woning langs de Gaversesteenweg liep schade op. Een deel van het kruispunt met de Volhardingslaan is nu al afgesloten. Vanaf 8 januari gaat ook een stuk van het nieuwe fietspad langs de Gaversesteenweg dicht. Het Agentschap Wegen en Verkeer wil met deze maatregelen elk veiligheidsrisico uitsluiten.

wegenwerken

Omleiding voor fietsers
Fietsers vanuit Gavere richting Deinze moeten omrijden via de Ten Rodelaan en de Poelstraat. Op het kruispunt blijven alle bewegingen mogelijk. Hier gelden geen omleidingen.

Einde van de hinder
Experts gaan momenteel na hoe de herstelwerken het best aangepakt worden. Van zodra dit onderzoek achter de rug is, kan de schade onder het fietspad en onder het kruispunt hersteld worden. Pas als alle herstellingen afgerond zijn, gaan het fietspad en het kruispunt terug open voor verkeer.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...