Liberale Vrouwen vervangen tooghangen door ‘Koffiekletsen’

Onder het genot van een fris pintje of een lekker streekbiertje aan de toog de laatste roddels uitwissen of stevig netwerken: het kan ook anders denken de Liberale Vrouwen van Deinze.
Met een hartelijk kopje koffie – met vers gemalen bonen van Jos en Karel Moortgat van de Goudvink – is een inkijk op zielenroerselen en andere leuke verhalen ophalen nog zo makkelijk en aangenaam. Bedenk er de krachtige geur van de prachtige Goudvink koffiebranderij bij en de sfeer is compleet. Of toch niet.
de goudvink asteneKarel verwent ook de gasten met een passionele uitleg over zijn continue zoektocht naar de beste ongebrande koffiebonen. Over het proces van het koffiebranden.  Dat gebeurt bij de Goudvink manueel, zintuigelijk, maar vooral met heel veel passie. En dat is nu net voor de Liberale Vrouwen van Deinze de ideale combinatie: een geschikt kader om bij te praten.  Koffiekletsen.  Over grote en kleine dingen. Over hoe groot klein ondernemerschap kan zijn.
De koffieklets gaat door op vrijdag 16.1.2015 om 15u bij koffiebranderij de Goudvink – Achtmeersstraat 4 in Deinze en kost €10 (€12 voor niet leden).
De koffieklets (met gebak!) duurt 1,5u.
Inschrijven kan via liberalevrouwendeinze@telenet.be of via Régine op 09.388.52.66 – 0474.75.93.06.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...