Startactiviteit nieuwe afdeling Natuurpunt Deinze Zulte

Startactiviteit nieuwe afdeling Natuurpunt Deinze Zulte

De startactiviteit van de nieuwe Natuurpuntafdeling Deinze Zulte afgelopen zondag in de Guldepoort te Machelen was een mooi succes.

Meer dan 150 mensen hebben deelgenomen aan deze activiteit, waarmee Natuurpunt Deinze Zulte het startschot gaf van haar nieuwe afdeling en van een nieuw werkingsjaar boordevol activiteiten, namelijk een veertigtal verspreid over 2015. De namiddag werd ingezet met verschillende wandelingen in en rond de Guldepoort in Machelen. De ene wandeling was op maat van kinderen gesneden, een andere wandeling liep langs verborgen natuurpracht van Machelen en nog een andere natuurwandeling liep samen met de Raveelroute.

Eenmaal terug in de Guldepoort werd gezellig verder gekeuveld bij (gratis) Natuurpuntpannenkoeken en een tas chocolademelk of koffie. De grote opkomst bij deze startactiviteit van de nieuwbakken afdeling van Natuurpunt doet het beste vermoeden voor de verdere ontwikkeling van natuurbeleving binnen onze regio.

http://www.natuurpuntdeinzezulte.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...