Gevaarlijke verkeerssituatie aan Gaversesteenweg – Driespoort

Wegens het verzakkingsgevaar door een waterlek aan een woning aan de Driespoort werden er onlangs signalisatie geplaatst. Dit zorgt voor problemen voor het verkeer die van E17 richting station wenst te rijden, vooraf wordt nergens duidelijk gemaakt dat men niet rechtdoor kan rijden. Ook de mensen die linksaf willen rijden worden hierdoor ook gehinderd.

Gaversesteenweg

Van S. Bruynbroeck kregen we onderstaande reactie binnen:
“Voertuigen die van de E17 komen en links willen afslaan, worden gehinderd door voertuigen die van de tweebruggenlaan komen. Als het groen wordt voor de auto’s komende van de tweebruggenlaan en deze willen richting E17 afdraaien, dan is het nog een aantal seconden groen voor de mensen komende van de E17 die links afslaan.
Deze morgen zat ik bijna kop op kop met een vrachtwagen die richting E17 afdraaide. Zelf rijd ik met een vrachtwagen en heb die gevaarlijke situatie al meermaals meegemaakt op die plaats. Met een vrachtwagen moet je immers verder uitdraaien dan een personenauto. Dit is niet het probleem (werd goed verholpen door het voorsorteervak komende van de E17 verder te leggen dan vroeger). Het probleem is echt dat het véél te lang groen blijft komende van de E17 ofwel te snel groen wordt richting E17.
Bijkomend worden mensen die van de E17 richting tweebruggenlaan afdraaien, gedwogen van deels op het vak met tegengestelde richting te rijden komende van het station.”

Hopelijk wordt deze situatie snel aangepast, want zelf hebben we ook reeds eigenaardige situaties meegemaakt komende van de E17.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...