Martha Coene 100 jaar

Martha Coene 100 jaar Deinze

WZC Sint-Jozef is een eeuweling rijker: Martha Coene, die op dienst Orchidee woont, werd op 3 februari 2015 100 jaar! Met deze verjaardag zorgt Martha voor een evenwicht in Deinze: er zijn nu evenveel vrouwelijke als mannelijke eeuwelingen. Samen met haar familie en vrienden vierde ze vandaag feest en genoot ze van een glaasje champagne.

De vraag of er een geheim bestaat om 100 jaar te worden, leverde een duidelijk antwoord op: veel “toatjespap” eten! Schepen van Burgerzaken, mevr. Trees Van Hove, kwam in naam van het stadsbestuur hulde brengen aan deze kranige honderdjarige. Directie en personeel van WZC Sint-Jozef willen Martha langs deze weg van harte feliciteren!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...