Deinzenaars starten met ecologische webshop voor tweedehands kinderkledij

Het bedrijf Progressive bvba uit de industriezone De Tonne, dat gerund wordt door Deinzenaars Teun Vanderghote & Ruben Gekiere, is gestart met een webshop voor kinderkledij.
De bedoeling is om een ecologisch verantwoord alternatief te bieden tegen de huidige consumptiemaatschappij. In eerste instantie wordt tweedehands kinderkledij aangeboden op de website, later kunnen daar eventueel nog andere artikels aan toegevoegd worden.

www.kinderkledijshop.be

Via de website is het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier tweedehands kleding aan te kopen, die in prima conditie is en waar je geen extra moeite moet voor doen in vergelijking met andere websites zoals Kapaza en Tweedehands.be.

Het werkt als een gewone webwinkel waarbij je online kan betalen en het pakket binnen de 24 uren wordt verzonden. Op de klassieke tweedehands websites moet je als aankoper heel veel moeite doen om een item aan te kopen. Je moet manueel contact opnemen met de verkoper, een vertrouwensband opbouwen om af te spreken en te betalen. Stel je voor dat je meerdere artikels wenst aan te kopen bij diverse verkopers, dan ben je vele uren kwijt aan de afhandeling er van.

Met kinderkledijshop.be willen we hier dus een beter alternatief voor gaan aanbieden, waarbij zowel de klant als leverancier centraal staan. Iedereen die af wil van de kledij waarvan de kinderen ontgroeid zijn, kan bij ons terecht. De enige voorwaarde is dat de kledij in prima conditie moet zijn en absolute lowcost kleding, zoals rompers, kousen, ondergoed wordt geweigerd.

De website is te bezoeken op www.kinderkledijshop.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...