Fruitpersdag bij Fruitbedrijf Cocquyt in Meigem

Vandaag was het persdag. Niet zomaar een persdag op een grijze regenachtige dag, maar een persdag waarbij het fruit dat vorige zomer nog lag te blinken in de overvolle zon zorgvulding in een doosje verdween.

Fruit dat nog alle vitamientjes bevat werd met professionele zorgvuldigheid geplet tot dat alle sap eruit geperst was. Dit lekkere sap uit Meigem, waar alle kindjes uit de regio geen nee tegen kunnen zeggen, waar na schooltijd voor gevochten wordt tot dat het glas leeg is, verdween vandaag in een mooie gekleurde doos.

Wij waren erbij en mochten kijken…

http://www.fruitbedrijfcocquyt.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...