RSC The Handles Deinze minimasters

Op zaterdag 10 mei trokken de mini’s van RSC The Handles Deinze vzw richting Lede voor de minimasters voor -11 jarigen. De wedstrijd kon worden opgesplitst in drie delen. De mini’s legden eerst een snelheidsproef af (30 seconden speed), vervolgens een uithoudingsproef (2 minuten speed) en tot slot de single rope freestyle of beter gekend als een zelfgemaakte oefening in een enkel touw.

De deelnemende mini's van RSC The Handles Deinze met hun trainsters Lisa, Elke en Liese.

Na de speedproeven wisten de trainers al een beetje welke kant het uit ging met hun springers en of er al dan niet een podiumplaats in de wacht gesleept kon worden. Maar de freestyles moesten natuurlijk nog worden gesprongen. Er werden veel goede oefeningen gesprongen met een minimum aan foutjes. Na een lange spannende dag was het tijd voor de prijsuitreiking.

Bij de jongste categorie (-9-jarigen) strandde Marit Deraedt op een mooie 12de plaats en Yari Van Laere op een 6de plaats.

Bij de -10-jarigen werd Ine Deprez 47ste,  Eva Warlop 32ste,  Flo Stichelbout 15de, Ella Van Hoey 12de,  Julie Zenner 11de, Zita De Willemacker 10de en tot slot behaalde Eline Deygers een knappe 6de plaats.

In de oudste categorie (-11-jarigen), waar het al heel wat moeilijker is om op het  hoogste schavotje te eindigen, behaalden volgende mini’s ook zeer mooie plaatsen: Fleur Vandermeeren 48ste, Tine Oroir 40ste, Magalie De Vos 36ste,  Hanne De Schinkel 15de, Pauline Debbaut 12de, Imani De Clercq 9de  en last but not least: Sartith Boone behaalde zeer verdiend een mooie 2de plaats! Dikke proficiat aan al de mini’s.

De trainsters kunnen zeggen dat ze fier zijn!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...