Sublieme lofts – met on the spot HAJP interieur – te bezichtigen in Driespoort Residentie Deinze

De sublieme lofts in Driespoort Residentie Deinze zijn komend weekend, zaterdag 30 en zondag 31 mei, telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 16u, te bezichtigen.

Het concept van Driespoort Residentie is dat de kopers volledig zelf de loft kunnen inrichten naar eigen smaak, maar om een concreet beeld te geven van de mogelijkheden is één loft volledig afgewerkt. Alle binnenruimtes zijn voorzien en HAJP, winkel voor interieurinrichting creëert voor de gelegenheid beleving on the spot! U bent van harte welkom!

hajp interieurbeeld

Een loft met een groot terras en een ziel
De ganse site Driespoort Deinze is een combinatie van sfeer, design en innovatief bewonerscomfort.  In alle ruimtes zijn brede deuren voorzien, een luchtisolatie- en ventilatiesysteem en EEN extra grote lift, die ervoor zorgt dat alles gemakkelijk verplaatsbaar is en groot genoeg is voor een bed.

Driespoort Residentie bestaat uit 4 verdiepingen. Op de gelijkvloers komt een handelsruimte van 600m2  (de Speelvogel, winkel voor houten verantwoord speelgoed vanaf 20 augustus 2015).

De 2 verdiepingen erboven van elk 450m2 worden beschikbaar gesteld voor intelligente meegroei lofts.  De ruimtes hebben geen dragende wanden, waardoor de koper zelf de oppervlaktes en indeling kan bepalen.  Aan de zuidkant zijn grote terrassen voorzien tot 60m2 voor alle lofts.  Daarnaast is er de kelder met extra ruime parkeerplaatsen en bergruimte.  Op www.driespoort.be kan u alle details en plannen vooraf bekijken.

For a better quality of living – HAJP
Een partner voor interieurinrichting met een beter passende base line konden we ons niet wensen.

HAJP, winkel en webshop voor stijlvolle interieurinrichting, verlichting en meubilair, creëert gedurende het Driespoort kijkweekend een pop up showroom.  De eenvoudige, stijlvolle en duurzame Scandinavische materialen passen perfect in de ingerichte loft.  Ook de slaapruimte, waarin Multibedden, de specialist in slaapcomfort (www.multibedden.be) een mooi bed heeft voorzien, zal ingericht zijn.

Voor mensen die van moderne wooninrichting houden, maar ook voor liefhebbers van klassieke interieurs heeft HAJP iets te bieden.  U kan op www.hajp.be al genieten van een voorsmaakje.  Alle artikelen zijn te koop via de webshop of in de winkel, Markt 61 in Deinze.

Open kunstatelier met kunstenaars uit de regio
Tijdens het kijkweekend wordt een ‘Open Atelier’ georganiseerd met kunstenaars die wonen, werken of een link hebben met Deinze.  Enkele kunstenaars zullen er actief aan het werk zijn.

Thanh Long Lam, één van de deelnemende kunstenaars, coördineert de tentoonstelling. Zijn visie bestaat erin om in relatie tot de site, een tentoonstelling  op te bouwen waarbij het kwaliteit en vakmanschap op de eerste plaats staan.  Jan Leenknegt, Mag Vermeiren , Jesse Van Gompel, Toin Delva, Geert Lootens, Yvan Vandenbrande , Katrijn Vanaelst  en Thanh Long Lam zijn allen kunstenaars uit zeer verschillende disciplines en worden gebalanceerd in confrontatie gezet met elkaar.

Adres locatie Driespoort Residentie: Gaversesteenweg 81, 9800 Deinze.
Kijkweekend en Open Atelier op zaterdag 30 en zondag 31 mei 2015 van 10u tot 12u en van 14u tot 16u.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...