Het Deins Kinder-Uitstappenboekje is uit!

Op 23 juni verscheen het Deins Uitstappenboekje van Nobo Deinze, een samenwerking tussen de basisscholen van Deinze en de diensten Erfgoed – Cultuur en Toerisme. Alle gezinnen van de 17 basisscholen ontvingen een gratis boekje: een GIDS om onze pittoreske stad te ontdekken met opdrachten voor onze kinderen.

Deins Kinder-Uitstappenboekje

Het uitstappenboekje is te verkrijgen o.a. aan de balie van ons stadhuis en op verschillende plaatsen die op de website www.nobodeinze.be vermeld zijn. Ook Cijfers en Letters is van de partij! Op hun Facebook pagina vind je gezellige sfeerbeelden!

Papa’s, Mama’s, Opa’s en Oma’s en toeristen kunnen meedoen met onze lerende kinderen!
Veel plezier!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...