Muzikant of acteur worden is helemaal niet duur

De inschrijvingen in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze zijn volop aan de gang, maar één ding is alvast duidelijk: de dansafdeling is een enorm succes. De inschrijvingen voor de muziek- en woordafdelingen lopen ook goed binnen, maar er zijn nog enkele plaatsen vrij. Heb je er altijd al van gedroomd om muzikant, acteur, radiomaker of schrijver te worden? Schrijf je dan snel in vóór 30 september 2015.

““Onze leerlingen krijgen een kwalitatief hoogstaande opleiding voor een lage prijs. Deze combinatie vind je nergens anders in Vlaanderen. Daarbij krijg je les van deskundigen die zelf nog vaak actief zijn in de podiumkunsten”, zegt directeur Geert Dhondt. Tijd om jouw droom waar te maken!

Info: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, 09 381 69 40
[email protected] – www.muziekacademiedeinze.be – http://www.facebook.com/samwd.deinze

Foto’s: Ive Steyaert

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...