Heraanleg fietspaden van Damstraat (N437) in Deinze

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 9 november met het vernieuwen van de fietspaden in de Damstraat (N437) tussen Deinze en Nevele. De aannemer brengt een asfaltlaag aan op de betonplaten. Om de werken snel en veilig te laten verlopen, gaat de N437 in beide richtingen dicht. Autoverkeer en fietsers moeten omrijden. De werken duren één week.

wegenwerken

Over de werken

De fietspaden langs de Damstraat (N437) zijn in slechte staat. Om de veiligheid en het rijcomfort te verhogen, komt er een asfaltlaag op de bestaande betonplaten. De werken starten op maandag 9 november duren tot en met vrijdag 13 november.

Omleidingen

Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Damstraat tussen de zijstraten Lagestraat (Nevele) en Leernsesteenweg N466 (Deinze). Het verkeer tussen Nevele en Deinze wordt in beide richtingen omgeleid:

  • Het autoverkeer rijdt om via Vosselaredorp – Kouterstraat – Vosselarestraat – Leernsesteenweg (N466).
  • De fietsers rijden via de Lagestraat – Rysseveldstraat – Moerstraat – Engelhoekstraat – Leernsesteenweg (N466).
  • Het openbaar vervoer volgt dezelfde omleiding waardoor de haltes in de Damstraat tijdelijk niet bediend worden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...