Modeshow WZC Sint-Jozef

Op donderdag 26 november vond in WZC Sint-Jozef  te Deinze een heuse modeshow plaats. Het team van kiné, animatie en ergo heeft de handen in elkaar geslagen en samen hebben zij de laatste weken hard gewerkt aan wat een creatieve, modieuze en gezellige namiddag moest worden voor de 155 bewoners van WZC Sint-Jozef.

Er werd een lang podium met rood tapijt in het rusthuis geplaatst waarrond alle bewoners plaats konden nemen. De kleren die tijdens de show gedragen werden zijn allemaal verzameld binnen en buiten het rusthuis.

De eerste reeks kleren werd gepresenteerd door een aantal van onze bewoners die de voetbaltruitjes hebben gepresenteerd waarmee ze tijdens de zomermaanden hun match speelden tegen de andere rusthuizen. Vanaf de tweede ronde namen enkele enthousiaste personeelsleden het over.

De thema’s waren “reis door de wereld”, “een vakman en zijn stiel”, “olijk en vrolijk”, “gala vroeger en nu” en “eigen creaties”.

De aanwezige bewoners en familieleden waren enthousiast en droomden reeds hardop over een volgende show. Ook voor de deelnemende personeelsleden bleek dit als teambuilding een zeer geslaagde activiteit.

In de toekomst willen kiné, animatie en ergo dergelijke activiteiten blijven aanbieden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...