Nieuwe barbier Gentlemen’s Deinze

Eentje drinken, je haar laten knippen en eventueel nog je baard laten trimmen wie droomt daar nu niet van. Dit alles op één plaats in Deinze, dit kan nu in de Guido Gezellelaan 129 te Deinze. Na het verdwijnen van de echte herenkapper Pierre is er terug plaats voor een opvolger.

Gentlemen's Deinze

Gentenaar Thomas ontving ons in zijn mooi & gezellige kapsalon. Hij presenteerde ons verschillende drankjes, whiskey, Gin Tonic, koffie of zijn eigen ‘Barbier’-tje. De Gin Tonic ging vlot binnen en dat zorgde natuurlijk voor een vlotte babbel. Thomas heeft bewust voor Deinze gekozen door de vele start-ups op de markt en de vlotte bereikbaarheid. Het pand van het vroegere kapsalon hairstyling Isabelle werd gekocht en kreeg een totale makeover. Een toffe inrichting waar je gezellig en op je gemak kan genieten.

Het knippen en trimmen verliep vlot, Deinze heeft er nen kapper bij! Vanaf nu dinsdag gaat de zaak open.
Bekijk zijn facebook pagina voor de praktische info: https://www.facebook.com/Gentlemensdeinze/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...