Brontec verhuist als eerste naar de oude site van Wavin – Aalter

Het installatiebedrijf Brontec uit Aalter verhuisde deze kerstvakantie zijn magazijn en kantoren naar de vroegere site van Wavin in de Léon Bekaertlaan in Aalter. Het neemt daarmee als eerste zijn intrek op de terreinen waar Wavin vroeger PVC producten produceerde. Wavin verliet Aalter en aldus de site in februari 2014.

Brontec Aalter

Projectontwikkelaar Global Estate Group uit Oostkamp, die ook de oude site van Bekaert even verderop herontwikkelt, is verantwoordelijk voor de herverkaveling van de site Wavin. De oude site Wavin werd in verschillende loten opgedeeld. Brontec neemt zijn intrek in het achterste gedeelte van de site. Dit achterste lot meet bijna 13.000 vierkante meter en is ook het grootste lot van de site. Momenteel wordt op de site nog een private weg aangelegd voor de aansluiting naar de Léon Bekaertlaan.

De verhuis naar de site Wavin biedt het installatiebedrijf uit Aalter de nodige ruimte om zijn groei verder te zetten. Momenteel staan op het terrein van Brontec een bestaande loods van 3200 vierkante en een klein kantoor. “In onze eerste fase zijn we verhuisd naar het magazijn en hebben we onze intrek genomen in de bestaande kantoren. Onze volgende stap is het bouwen van een nieuw kantoorgebouw. De verhuis naar deze nieuwe site moet ons ruimte en zuurstof geven om onze groei verder te zetten de komende jaren.”, vertelt Lard Vanobbergen van Brontec.
Brontec NV uit Aalter is een toonaangevend installatiebedrijf in de regio. Het voorziet gebouwen van licht, lucht, water, stroom, warmte en koude, met een gedreven team van medewerkers. Het ontwikkelt al jaren een eigenzinnige visie op duurzame energietechniek en ziet zichzelf als een echte katalysator om klanten te begeleiden naar minder energieverbruik, met meer gezond verstand.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...