Jeugdhuis Brieljant en de Rode Duivels een winning team

Reeds een hele tijd worden de wedstrijden van de Rode Duivels in jeugdhuis Brieljant op groot scherm uitgezonden. Een vriendschappelijke wedstrijd, een duel tijdens een tornooi of een plaatsingsmatch, het is altijd volle ambiance in Brieljant. Dat is een goede zaak voor iedereen. De voetbalsupporters kunnen iets drinken aan democratische prijzen en de opbrengsten zijn mooi meegenomen voor het jeugdhuis. Leuk is ook dat op die manier veel jongeren kennismaken met het jeugdhuis. Het voetbal kan voor velen een opstapje zijn om ook naar de optredens, de beer pong- avonden of de gewone instuif te komen.

Rode Duivels Brieljant Deinze

Brieljant is ’s avonds enkel open op woensdag en vrijdag. Op andere avonden is de zaal verhuurbaar. Dat is jammer omdat in het verleden sommige wedstrijden niet konden uitgezonden worden omdat de zaal dan bezet was door een privéfeestje. De GroenRoodfractie zal dan ook op de volgende gemeenteraad aan de schepen van Jeugd vragen om de zaal voor verhuur te blokkeren voor de al bekende speeldata van het Europees kampioenschap in Frankrijk, de data van de verschillende finales en de nog te bepalen vriendschappelijke wedstrijden. Ook de data van de wedstrijden voor de kwalificatie van het WK in 2018 zijn gedeeltelijk al bekend en kunnen dus geblokkeerd worden. GroenRood hoopt dat het stadsbestuur dit voorstel kan aannemen en dat zo vele voetballiefhebbers hopelijk mooie avonden mogen beleven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...