Uw kerstboom is in Deinze een fles cava waard

De eerste week van 2016 werd ingezet, de traditie wil dat er uiterlijk met Driekoningen (6 januari) heel wat kerstbomen worden weggehaald uit de huiskamers. Een kerstboomverbranding is gezellig, maar ook een zware last voor het milieu. Een dergelijke verbranding veroorzaakt fijn stof en stoot heel wat dioxines uit. Het stadsbestuur biedt daarom graag een duurzamer alternatief aan.

kerstboom Deinze

Deinzenaren die tussen zaterdag 9 en zaterdag 16 januari hun kerstboom in de groenzone van het recyclagepark deponeren krijgen een invulbon van de parkwachters, waarmee ze kans maken op 1 van de 50 te verloten flessen cava. De ingevulde bonnen kunnen meteen afgegeven worden in het recyclagepark. Winnaars worden na afloop van de actieweek persoonlijk op de hoogte gebracht.

Het recyclagepark in de Europalaan 36-38 is gesloten op maandag en geopend van dinsdag tot vrijdag: 8 u – 12 u. en 13 u. – 17 u. Op zaterdag is het recyclagepark doorlopend geopend van 8 u. tot 14 u. Opgelet: de laatste toegang wordt toegestaan 5 minuten voor sluitingstijd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...