Vastgoedkantoor Infinimo steunt families uit eigen streek

Vastgoedkantoor Infinimo laat haar hart spreken…
Vanaf 1 januari t.e.m. 31 maart 2016 schenkt Infinimo per verkoop een deel van het ereloon aan het goed doel “BEYOND THE MOON”.
Met hun steun willen zij deze organisatie helpen, families uit eigen streek, met een ernstig ziek kind, een all-inclusive kosteloze vakantie aan te bieden ver weg van ziekenhuizen en dagelijkse behandelingen.

Infinimo actie

Door de nauwe band die ze als vastgoedmakelaar met vele families ontwikkelen, weten wij heel goed dat het gezin en geluk boven alles gaat. Daarom kozen ze ervoor om het voor gezinnen, die het door omstandigheden moeilijker hebben, een beetje aangenamer te maken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...