Vierde editie ‘Check Point’ fuif in de Brielpoort

De stedelijke jeugddienst en de jeugdraad van Deinze organiseren op zaterdag 12 maart 2016 de vierde editie van de fuif Check Point, vanaf 22 u. in de Brielpoort. Vooraf vindt een VIP preparty plaats voor alle laatstejaars uit Deinze en sponsors, maar vanaf 22 u. gaan de deuren open voor iedereen die zin heeft in een knalfeestje.

Checkpoint 2016

Foto Facebookpagina Checkpoint

De line-up bestaat dit jaar stuk voor stuk uit bekende dj’s: Freaquency ft. Beat@Brown, Linde Merckpoel ft. Johnny DC, Masai, JNS en Cultivar. Tickets zijn in voorverkoop beschikbaar bij de stedelijke jeugddienst, JC Brieljant, broodjeszaak ’t Smoske, AD Delhaize en praatcafé De Saga.

Een knalfuif voor iedereen maar met een Vipbehandeling voor de laatstejaars Vanaf 22 u. barst het feest voor iedereen los! Daarvoor (tussen 20 u. en 22 u.) worden de laatstejaars naar jaarlijkse traditie in de watten gelegd met een heuse VIP preparty. Ter gelegenheid van hun 100 dagenviering, worden ze samen met sponsors, leerkrachten en directies verwend met een gratis drankje en lekkere hapjes. DJ Cultivar zorgt voor de juiste tonen om alvast in de feeststemming te komen!
Programma
Vanaf 22 u. gaan de deuren van Check Point open voor het grote publiek. Check point is er voor iedereen! De organisatoren bieden een fantastisch muziek- en lichtspektakel en een unieke sfeer aan. Dj’s van dienst dit jaar zijn Freaquency ft. Beat@Brown (Vuiffuiv, Gentse Feesten, MNM), Linde Merckpoel ft. Johnny DC (Studio Brussel), Masai (Les Ardentes, Couleur Café, MNM), JNS (No Stress, Oerwoudfuif, Studio Brussel) en Cultivar. Er wordt een eetkraam op de parking van de Brielpoort voorzien voor de late honger. Kaarten voor Check Point kan je kopen bij de stedelijke jeugddienst (Mouterijdreef 22), JC Brieljant (Mouterijdreef 20), broodjeszaak ’t Smoske (Stationsstraat 42), AD Delhaize (Gentsesteenweg 9) en praatcafé De Saga (Markt 82). De kaarten kosten € 5 in voorverkoop en € 7 aan de deur.
Meer info: Stedelijke jeugddienst, Mouterijdreef 22, 9800 Deinze, 09 381 68 50, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...