Trouwen met een wildvreemde? … Daisy deed het in Deinze

Wat als je je jawoord geeft aan iemand die je nog nooit gezien hebt? In Blind Getrouwd, vanaf vanavond 7 maart op VTM, vertrouwen zes singles op vier experten om hun ideale partner te vinden. Ook iemand van Deinze schreef zich in voor dit toch wel uniek experiment.

Benieuwd of vanavond al onze burgemeester Jan het huwelijk van Daisy (26) uit Deinze zal bezegelen

Blind getrouwd Daisy DeinzeNooit telde Vlaanderen immers meer singles als vandaag. Veel van de 850.000 alleenstaande Vlamingen zijn op zoek naar de liefde maar hebben die, ondanks de vele mogelijkheden, nog niet gevonden. Zijn we eigenlijk zelf wel in staat om een geschikte levensgezel te kiezen? Is verliefdheid wel de juiste basis om een stabiele, duurzame en langdurige relatie op te bouwen?

Wat als we het eens andersom doen? Kan liefde groeien tussen twee mensen wanneer je hen samenbrengt op basis van wetenschap, expertise, kennis en rationele parameters? Met deze vragen gaat het sociaal experiment Blind Getrouwd aan de slag. Meer dan 1100 singles schreven zich in voor Blind Getrouwd in de hoop hun perfecte match te vinden.

De deelnemers beseffen dat ze hun toekomstige man of vrouw pas in het gemeentehuis zullen zien, nét voor ze mekaar hun jawoord moeten geven. Ze laten de keuze van hun partner volledig over aan de relatie-experten en kijken reikhalzend uit naar hun trouwdag, de spannendste dag van hun leven. Daarna begint het leven van de drie duo’s samen pas echt. Een huwelijksfeest, samen op huwelijksreis, om meteen daarna te gaan samenwonen. Dit sociaal experiment volgt de koppels in de eerste weken na hun jawoord. Grijpen ze de kans om de liefde te laten groeien en leven ze nog lang en gelukkig?

Bekijk meer video’s van Blind Getrouwd op vtm.be

Daisy (26) uit Deinze
“Ik geloof in het feit dat liefde kan groeien. Een match op basis van gemeenschappelijke interesses en dezelfde waarden en normen, zie ik als een goede basis. En niemand zal zo goed gescreend zijn als mijn potentiële partner in dit experiment.”

Daisy woont in Deinze is Bachelor kinderverpleegkunde maar werkt als sales agent. Is reeds 2 jaar vrijgezel en houdt van reizen, een rustig avondje uit en is een hobbykok. Haar ideale man is minstens 28 jaar, matuur en eerlijk. Een beschermende man die er stoer en mannelijk uit ziet en een hart van goud heeft.

Blind getrouw burgemeester Jan Vermeulen

Benieuwd of onze burgemeester haar een prachtige toekomst bezegeld heeft met haar nieuwe echtgenoot… we zullen het zien vanavond of in één van de volgende afleveringen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...