Een Fe(e)stje in Meigem, muzikaal familieplezier

Op zaterdag, 25 juni 2016 organiseert “De Sterrebloem vzw”, ervaringsgerichte methodeschool uit Meigem, voor de 7e maal het muzikaal familiefestival “fe(e)stje”. Vanaf 14u kunnen de kinderen en jongeren er deelnemen aan verschillende workshops, gaande van rope-skipping, grime, pottendraaien tot zelfs coffee-art, onder begeleiding van onze plaatselijke kunstenaar, Jesse Van Gompel.

feestje sterrebloem

Daarnaast is er ook kinderanimatie voorzien. Kinderen kunnen een gek kapsel laten maken, zich laten schminken, mega-zeepbellen maken of gaan luisteren in de verteltent. Doorlopend is er een mini-marktje waar er mooie juweeltjes worden verkocht of knutselmateriaal bestaande uit allerhande stofjes, wol en draadjes.
Uiteraard is een festival niks zonder muziek. Dit jaar komt er een heuse fanfare langs. Daarnaast zullen verschillende kinderen van ‘De Sterrebloem’ zelf optreden. ’s Avonds bevat het programma optredens van Emmie Van Speybroeck; is er een ‘vrouwenstemmenconcert’ en als top of the bill, verwelkomen we Lieven Tavernier.

Om 19u wordt de barbecue aangestoken en kan iedereen genieten van een buffet van verse groenten en salades met een lekker stukje vlees.
Inkom: kinderen (-12) : € 3 (vanaf derde kind gratis)
volwassenen : € 8
studenten, 60+ en ok-pas : € 5
Barbecue: €7
De opbrengst van dit festival gaat naar de werking van De Sterrebloem vzw.
Alle info op www.festje.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...