40-jarig bestaan OCMW Deinze

Vandaag vrijdag 8 juli 2016 bestaan de OCMW’s 40 jaar. Een woord van dank aan de vele honderden medewerkers van het OCMW Deinze die in de voorbij 40 jaar het beste van zichzelf gaven om iedere Deinse burger een menswaardig bestaan te garanderen, is hier op zijn plaats.

Met deze onschatbare deskundigheid en ervaring blijven we ook in de toekomst verder werken aan een sterk lokaal sociaal beleid, maar dan binnen de contouren van het stadsbestuur. Vanaf 2019 worden de OCMW’s immers een volwaardige onderdeel van de gemeentebesturen. “Sociaal” blijft de kernopdracht.

40-OCMW-Deinze

De OCMW’s zijn vaak onbekend en onbemind. De pers en de publieke opinie zijn vooral gefocust op het nieuws van de gemeenteraad. Is dit feestmoment niet het uitgelezen moment om stil te staan bij wat het OCMW Deinze allemaal doet? De gegevens van het recente jaarverslag zijn daarbij bruikbaar.
Hierna vindt u toelichting bij het jaarverslag 2015. Het integrale jaarverslag is terug te vinden op volgende link op de website van stad Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...