Zaterdag 20/8/16: Het Stadsbos Open, het Stadsbos Gedicht!

Het Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze heeft een nieuw evenement op het programma: Het Stadsbos Open, het Stadsbos Gedicht! op zaterdag 20 augustus 2016. Het Samenwerkingsverband werd in 2003 opgericht om te ijveren voor de realisatie deze nieuwe groene long. Het wil ook het stadsbos beter bekend maken bij de Deinse bevolking. Regelmatig  organiseert deze vereniging activiteiten in het stadsbos.

het stadsbos open, het stadsbos gedichtDeze keer wordt het een gezellige avondwandeling in het bos met verhalen, gedichten en een streepje muziek. Voor de jonge gezinnen is er een aparte tocht. Alle deelnemers wandelen in groep onder begeleiding langs een uitgestippeld traject. Onderweg brengen enkele dichters van DéCéDé (Dichtersconvent Deinze), waaronder stadsdichter Luc C. Martens, hun werken. Leerlingen van Literaire Creatie (afdeling Woord, academie Deinze) vertellen een verhaal of brengen een mijmering. Natuurpunt Deinze-Zulte zorgt ook voor een stop. De drie zussen Van Speybroeck (accordeon, harp/trompet, klarinet en zang) zorgen voor de muzikale tint. Halfweg is er ook een drankje te verkrijgen.

Er wordt verzameld  tussen 18u30 en 19 u aan De Ceder, Parijsestraat 34 te Astene. Einde omstreeks 20u45. Organisatie: Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze i.s.m. DéCéDé en Literaire Creatie Deinze. Deelname is gratis. Er zijn geen inschrijvingen vooraf. Info:

www.facebook.com/stadsbosDeinze of via 09 3800103

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...