3de editie 11km van Deinze #11kmvandeinze

Wat een sfeertje vandaag op de 11km van Deinze, net als vorig jaar kwamen de boze weergoden zich voor de start tonen, maar eens de start gegeven was bleef het heerlijk droog. Met een totaal van 677 deelnemers die inschreven waren voor de kidsrun, de 7km en de 11km kan de organisatie terug van een topeditie spreken.

11km van Deinze 2016

Tom de Bie en de imkers brachten het mooie weer voor de start en hielp de mensen ontstressen die voor de eerste keer aan de start stonden. Maar de meeste deelnemers kwamen natuurlijk voor de 11km, 437 deelnemers waren hiervoor ingeschreven.

Bij de vorige edities kon men altijd over de brug van Versele-Laga lopen, dit jaar met Versele-Laga als hoofdsponsor werd terug de brug en nu voor de eerste maal de bedrijfshallen opengezet, het parcour liep door het magazijn met hun ruim assortiment dierenvoeders. Met een harde DJ set in het magazijn werd het tempo van de lopers opgedreven, we dachten dat hier de afterparty reeds gestart was.

Ook de supporters waren massaal aanwezig, op elk stukje van het parcour stonden wel mensen te genieten van dit loopevenment. Enkel de markt was een tegenvaller, niemand stond er de lopers aan te moedigen.

De looptijden kunnen hier bekeken worden http://11kmvandeinze.be/Home/Uitslag. Helaas kloppen de tijden van de 11km niet helemaal, veel deelnemers die inschreven waren voor de 11km liepen de 7km en dit werd niet gecorrigeerd op de lijst met uitslagen. Wat we wel al weten is dat Chris Rogghe met een tijd van 50min 16sec de snelste dame was.

Bekijk hier onze facebook album gemaakt uit de buik van de wedstrijd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...