Eerste koudegolf zorgt voor ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Deinze

De eerste koude golf en mistig weer, zorgden deze morgen reeds voor de eerste ongevallen in onze regio. Op de Oudenaardsesteenweg botsten deze morgen 3 wagens met elkaar. Een Golf een Mercedes en een witte Jeep konden elkaar niet meer ontwijken. De inzittenden van de laatste 2 wagens werden naar het Sint Vincentius ziekenhuis overgebracht. De voertuigen die kwamen van Kruishoutem werden omgeleid via de E3 laan, helaas stond daar een heel lange file richting E17.

Door het ongeval op de E40 in Sint-Denijs-Westrem was er deze ochtend 2 uur file op de E40, de meeste bestuurders proberen dan door Deinze de E17 te bereiken, helaas zijn onze wegen hier niet tegen opgebokst en staan wij Deinzenaren dan altijd in de file richting E17. Dit vanaf tankstation Texaco tot rode lichten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...