Pop-up Toll’s, nieuw vanaf mei in Deinze

Jullie waren super enthousiast over dit idee, maar helaas het was onze 1 april grap! Misschien een tip om het Tolhuis te behouden en onderstaande uit te voeren. #benieuwd

Pop-up Toll’s het nieuwe creatieve initiatief van Deinze Winkelstad, wil de mensen naar het centrum van Deinze lokken. Pop-Up Toll’s start het eerste weekend van mei met een nieuw concept van de brouwerij groep Alken-Maes, ‘den bier container’.

Toll's_Popup_Deinze

Het Tolhuis komt binnenkort leeg te staan, de brugwachter verhuist naar de Leiespiegel en het was kiezen het Tolhuis laten verdwijnen of het nog even houden om een nieuw uniek tijdelijk concept uit te proberen.

Het idee is simpel, het tolhuis krijgt een rooftop terras waar live bands en DJ’s kunnen optreden naar een voorbeeld van La Folie Douce. Onderaan worden de platen van containers gebruikt die opgehaald of platgelegd kunnen worden zodat er een zwevend terras is, de pop-up is gesloten als de containerplaten opgehaald zijn. Het idee kwam tot stand door alle creatieve elementen die op deze locatie aanwezig zijn te combineren: het idee van een marktkraam die open en dicht gaat, de containerplaten verwijzen naar schepen die er passeren en het ophaalprincipe naar de Tolpoort ophaalbrug. De Pop-Up brengt kleur in het straatbeeld en scheidt de Tolpoortbrug van het Stadhuis, deze zijn namelijk alle 2 grijs en er is nood aan levendigheid.

Deze Pop-Up kan gebruikt worden als bar maar ook als Pop-Up voor een grote kledingzaak zoals H&M of Zara of grote drankmerken. De ligging is uitstekend, de platen kunnen makkelijk herschilderd worden en het logo van de tijdelijke huurder kan eenvoudig aangepast worden.

Het eerste concept van Pop-Up Toll’s zal zijn deuren openen tijdens het eerste weekend van mei.

Deze zaterdagmorgen kan men in de Leiespiegel een kaartje met 4 gratis consumpties afhalen, met dit kaartje kan je tijdens het openingsweekend van de Pop Up direct al genieten van een paar gratis drankjes. Als de stadsdiensten in de namiddag gesloten zijn kan je deze kaartjes bij schepen van feestelijkheden Bruno Dhaenens afhalen in zijn zaak Bruno. Haast je want er zijn maar 100 consumptie -kaarten beschikbaar.

Wij duimen alvast dat Pop-Up Toll’s een succes wordt!
Volledig TOLLdraaien!

Schets_Toll's_PopupConcept_Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...