YES nieuw Skatepark Briel in Deinze

Skatend Deinze heeft er lang op moeten wachten maar vrijdag legde de aannemer de laatste hand aan het betonnen skatepark die de naam Briel draagt. Wij passeerden er toevallig en hadden een leuke sunset skatesession met enkele locals en de werknemers/skaters van Concrete Dreams.

Skatepark Briel Deinze-skatesession-concretedreams

Je zou het bijna niet geloven maar Deinze is toe aan zijn 3de skatepark. Vroeg in de “nineties” was er een houten ramp op de parking van de Palaestra. Dan zijn er bij de bouw van het Jeugdhuis enkele toestellen gekomen en nu, 2017 eindelijk een “echt” skatepark in beton gegoten met piramides, rails, bowl, walls, quarters, trapkes …

Zondagmiddag gingen we op bezoek en zagen toch een 40 tal skaters, 1 stepper van +- 8 jaar, 1 vré oude BMX’er en redelijk wat kijklustigen. Telkens er een skater een moeilijk truck landde kwam er deck-applaus het respect tussen skaters is echt groot, hopelijk ook zo groot als voor de natuur en omgeving van het Jeugdhuis.SkateparkBriel-Deinze-skatesession-concretedreams_Overzicht

Wij zijn superblij dat Deinze er een attractie bij heeft, aan allen die hierin geparticipeerd hebben, alvast bedankt!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...