Deinze krijgt er een nieuw AGO Jobs & HR-kantoor bij!

Interimkantoor AGO Jobs & HR start een nieuw uitzendkantoor op in Deinze. Het gaat goed met de economische activiteit, en AGO speelt hier dan ook gretig op in. Het netwerk van AGO Jobs & HR telt inmiddels een 80-tal kantoren over gans België. Sinds 31 juli 2017 kwam er een gloednieuw Food-kantoor bij.

De focus van het nieuwe kantoor ligt, zoals de naam het eigenlijk al verklapt, volledig op profielen en vacatures voor de voedingsindustrie. AGO heeft dan ook reeds jarenlang ervaring in de voedingssector en haalt een aanzienlijk deel van de omzet uit contacten met de voeding. Net zoals in onze Food-kantoren te Brugge en Roeselare zal ook AGO Deinze Food werken met een specifieke aanpak voor de omliggende voedingsbedrijven.

AGO Jobs & HR draagt veiligheid en kwaliteit heel hoog in het vaandel, en heeft een heel gamma aan testtechnieken. Er worden tempotesten, veiligheidstesten, HACCP-testen… voorgeschoteld aan onze kandidaten, in de mate van de noodzaak bij hun toekomstige job. Daarnaast vragen wij ook een attest te kunnen voorleggen waarop verzekerd wordt dat een kandidaat geschikt is om in de voedingssector te werken.

Ook kandidaten die nog geen ervaring hebben in de voedingssector, maar wel geïnteresseerd zijn om te werken in de voedingsindustrie, zijn meer dan welkom. Via AGO Jobs & HR krijg je namelijk uitgebreide opleidingen on the floor. Al doende leert men, dat is ons principe.

Het kantoor in Deinze wordt getrokken door de AGO-collega’s Eline Depuis en Joyce Cooreman. Zij zijn van 6u tot 20u persoonlijk bereikbaar om zo klanten met quasi directe aanvragen nog beter van dienst te kunnen zijn.

Jouw droomjob nog niet gevonden? De voedingssector heeft je heel wat te bieden! Kom het ontdekken! Voor heel wat van onze voedingsklanten zijn we trouwens ook steeds op zoek naar studenten met een gaatje in hun studieplanning of hun vakantie. Heb jij zin om een centje bij te verdienen en ben je bepaalde dagen vrij in de week, het weekend of in de vakantieperiode? Je wordt bij ons met open armen onthaald!

Of vind je als werkgever geen geschikte kandidaten om bij jou in je voedingsbedrijf aan de slag te gaan? Wij nemen je zoektocht over, en helpen je aan enkel de beste kandidaten. Kom gerust langs voor een kennismakend gesprek bij onze collega’s in het gloednieuwe kantoor in de Gaversesteenweg 49-51 in Deinze.

Kan je niet wachten om langs te gaan in het kantoor? Je kan Eline en Joyce bereiken op het e-mailadres [email protected] of het telefoonnummer T. 092 770 129.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...