Patrick Le Roy kookt voor je!

Ook altijd die stress om s’avonds thuis te geraken en dan ook nog een deftige maaltijd te voorzien voor jezelf of je gezin? Misschien is dit de oplossing om s’avonds gewoon de voetjes onder tafel te schuiven.

Patrick Le Roy uit Deinze, voorziet sinds kort de mogelijkheid om allerlei gerechten af te halen aan maatschappelijke prijzen. Dit niet alleen voor gezinnen maar ook voor gepensioneerden en zorgbehoevenden kunnen gerechten voorzien worden.

Dat zijn passie koken is bewijst hij ook door veel met streekgerechten te werken, op deze manier plaatst hij ons Deinze ook in de kijker. Met ervaring bij verschillende keurslagers en traiteurs in het Gentse zijn zijn gerechten echte aanraders.

Je kan hem terugvinden op Flavr een online platform voor de hobbykok – https://flavr.be/chef/5994a6d4284cff740a1749c5 en op Facebook.

Zijn facebook pagina waar hij regelmatig video’s plaatst is een aanrader en kan je hier bekijken https://www.facebook.com/groups/314811388928619/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...