5 november tafeltennisdag voor de 70ste verjaardag van Tafeltennisclub TTC Palaestra

Tafeltennisclub TTC Palaestra viert op zondag 5 november haar 70ste verjaardag met een heuse tafeltennisdag in sportcomplex Palaestra. Zo wordt er een groot tafeltennistornooi georganiseerd voor zowel clubspelers als recreatieve sportievelingen. Daarnaast is jong & oud welkom om een initiatie tafeltennis te volgen en/of om pingpong te spelen in een virtual reality game.

tafeltennisclub_Deinze_Sportersbelevenmeer_SportDeinze
Gesticht als “Vlug & Hard Deinze” is TTC Palaestra in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in het Vlaamse tafeltennislandschap. De club heeft zowel een recreatieve als competitieve afdeling en dat voor spelers van 8 tot 88 jaar.

Via deze tafeltennisdag, de eerste in haar soort, zet de club haar deuren wagenwijd open voor ieder die interesse heeft in één van de snelste balsporten die er bestaan.

Competitiespelers uit een 20-tal verschillende Vlaamse clubs spelen in verschillende reeksen volgens niveau tegen elkaar. Er is bovendien een reeks voorzien voor recreatieve spelers, mensen die vb. op vakantie of op school al eens getafeltennist hebben. Hiervoor kan nog t.e.m. 1/11 ingeschreven worden bij [email protected] (€5 per inschrijving). Ook kijklustigen zijn van harte welkom op de tribunes van de sporthal.

Daarnaast is er in de namiddag een dubbelspeltornooi waarbij, via een voorgift van punten aan minder sterke duo’s, beginners ook tegen geoefende topspelers kans maken op de overwinning. Terzelfder tijd kan het publiek kennis maken met een recente nieuwigheid in de tafeltenniswereld: pingpong in virtual reality. Een Gents bedrijf komt deze game voorstellen en laat geïnteresseerden onderdompelen in een spectaculaire
virtuele realiteit.

Tot slot kan er de hele dag (10-17u) doorlopend een gratis initiatie tafeltennis gevolgd worden bij de trainers van TTC Palaestra. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van een tafeltennisrobot.

Meer info bij Mario Boone (voorzitter) op 0495 53 90 91 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...