WZC Sint-Jozef quizt 1940 euro bij elkaar voor het kinderkankerfonds

Vrijdag 13 oktober 2017 organiseerde het KEA-team (Kiné-Ergo- Animatieteam) van WZC Sint-Jozef voor
de eerste keer een Quiz for Life. De opbrengst van de quiz bedroeg 1940 euro en gaat integraal naar het kinderkankerfonds, i.c. naar de
kinderkankerafdeling van het UZ Gent.

Winnaars_WZC-Sint-Jozef_Deinze_QuizForLife_Kinderkankerfonds_2

‘Kwistet’, het winnende team, won overtuigend en beloofde hun titel te verdedigen bij een volgende editie. ‘Petegem Dries’ en ‘Baas van de Jury’, de nummers 2 en 3 in de eindstand, komen ook zeker terug maar ditmaal om op het hoogste schavotje te staan. Het KEA-team wenst deelnemers, vrijwilligers, sympathisanten, directie en Raad van Bestuur te danken voor hun gulheid en enthousiasme.

Deze quiz was een van de activiteiten die in 2017 werden georganiseerd voor het goede doel. De apotheose van dit jaar is een wandeling naar domein Puyenbroeck waar een delegatie van het KEA-team de opbrengsten van alle acties zal overhandigen aan de mensen van Music for Life.
Wil u ook uw steentje bijdragen? Dan kan dat! De wandeling, die plaatsvindt op zaterdag 23/12, is namelijk een sponsortocht en u kan dus een vrije bijdrage leveren om onze wandelaars een duwtje in de rug te geven. De inkomsten van deze tocht gaan uiteraard ook naar het kinderkankerfonds.

Meer info bij Elke Peers (tel.: 09/3861304 of [email protected]). U kan ook rechtstreeks uw bijdrage storten op rek.nr. BE83 4694 1431 3115 met als vermelding ‘sponsortocht’ en als begunstigde Elke Peers.

WZC-Sint-Jozef_Deinze_QuizForLife_Kinderkankerfonds_1

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...