Nieuwe kinepraktijk Corpus in de Kortrijkstraat Deinze

Na het verwerven van 4 jaar ervaring in verschillende praktijken, is Flore Cassiers, sinds september 2017 als zelfstandig kinesitherapeute werkzaam in haar nieuwe praktijk Corpus in de Kortrijkstraat 19 te Deinze.

In de praktijk ligt de focus op een persoonlijke aanpak met vooral manueel werk. Omdat kwaliteit binnen Corpus primeert, volgt ze regelmatig bijscholingen. Zo kan ze de patiënten steeds het beste advies en een kwaliteitsvolle behandeling bieden.
Als erkend manueel en myofasciaal therapeut werkt ze voornamelijk via deze behandelvormen.

Manuele therapie richt zich voornamelijk op aandoeningen thv de wervelkolom. Nek-en rugproblematiek die gepaard gaat met uitstraling naar de ledematen of bewegingsbeperkingen kunnen met specifieke manuele technieken verholpen worden.

Myofasciale therapie behandelt pijnen als gevolg van het verkeerd functioneren van spieren. De pijnpunten, ook wel “triggerpunten” genoemd, kunnen naast stretching en warmte aangepakt worden dmv dry needling. Bij deze specifieke techniek worden fijne naaldjes in de spier gebracht om lokale spanning te verminderen. Klachten die het gevolg zijn van een overbelasting of aangehouden stress (tenniselleboog, knie- , schouder- of Achillespeesproblematiek, hielspoor, spanningshoofdpijn, nek- schouderpijn, …) kunnen hiermee verholpen worden.

Naast deze specialisaties kunnen patiënten bij Corpus terecht voor algemene kinesitherapie, revalidatie na operaties, pre- en postnatale kinesitherapie, draaiduizeligheid (vertigo), sportrevalidatie, neurologische revalidatie, personal coaching en re-activatie.

Omdat een goede samenwerking naar het beste resultaat leidt, hecht Flore veel belang aan een actieve medewerking van de patiënt.

Stiptheid en een correcte communicatie zijn de troeven die ze naastreeft. Als zorgverlener is ze erg betrokken bij de opvolging van patiënten en daarbij is een nauwe band met de huisarts essentieel.

Als enthousiaste therapeute staat Flore klaar om u met de beste zorgen en advies te omringen.

Voor meer info of eventuele vragen kan U haar steeds contacteren:
GSM 0479 52 99 26 en [email protected] of via www.corpusdeinze.be

Corpus Deinze Kortrijkstraat 19 bus 1 9800 Deinze

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...