Kapsalon / barbier Mayyar in Deinze

Mannen met baarden moeten tegenwoordig in Deinze zijn, na Gentlemen’s is er terug een nieuwe barbershop in Deinze. Mayyar verzorgt de heren hun kapsel en/of baard op de Markt in Deinze. De barbier is helemaal terug en Mayyar beschouwt zijn werk als een echte verwennerij voor mannen.Wij gingen zonder afspraak langs en werden verwelkomt door een hele vriendelijke kapper die Ahmad heet. Ahmad had 3 jaar geleden nog 2 kapperszaken in Aleppo (Syrië), na de oversteek werd hij opgevangen in Nevele en leerde hij de nederlandse taal. Het was zijn droom om een kapperszaak in Deinze te beginnen, zijn passie voor het vak merk je direct aan hoe hij je baard doet, elk haardje wordt met precisie afgeschoren of bijgeknipt. Voor ons was het een super ervaring.

Iedereen is welkom bij Mayyar en iedereen is gelijk. Hier wordt voor de man tijd voorzien waarin enkel hij in de belangstelling staat! Ook de kleinsten zijn welkom voor een hip of klassiek kapsel. Moet je even wachten kan je een lekkere stoelmassage of hoofdmassage ondergaan.

Mayyar is alle dagen open ook op zondag(!), je kan zonder afspraak van 10u tot 20u langsgaan. Kan je niet wachten ga dan vliegensvlug naar Markt 129 te Deinze, er is plaats genoeg voor de deur om je fiets of auto te parkeren. Bekijk zijn facebookpagina

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...