Deinzeonline werd 10 jaar

Ja amai, onze eigen verjaardag vergeten… dat zegt genoeg hoe druk we het zelf hebben. 10 jaar geleden werd de domeinnaam deinzeonline.be geregistreerd om voor de fun een hobbyprojectje op te starten. Het grootste doel was onze stad leren kennen en ondertussen bezig te zijn met het bouwen van een website.

Sinds de start hebben we heel wat toffe mensen leren kennen en hebben we een pak artikels online gegooid, dit altijd met de bedoeling om onze lezers te informeren wat er allemaal gaande is in onze stad. We kunnen terug een opsomming doen van het aantal bezoekers per dag het aantal Facebook volgers en om nog maar te zwijgen over het bereik van onze Facebookberichten. Het aantal Instagram volgers… maar eigen lof stinkt of zouden ze in Deinze zeggen eigen kip stinkt.

Nooit gedacht dat we ooit 10 kaarsjes zouden uitblazen, maar het bewijst dat volhouden wordt beloond, jullie bezoekers blijven komen en dit doet ons deugd! Niet zo zeer voor de bezoekercijfers, maar als bewijs dat onze passie voor onze stad geapprecieerd wordt! Bedankt, jullie trouwe bezoekers.

Wil je zelf nieuws insturen dit kan via deze link www.deinzeonline.be/insturen
Wil je ook samen met ons je passie delen voor onze regio, contacteer ons!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...