Eerste voorstelling Leietheater Deinze Gezin Van Paemel – AUDITIES

Het gezin van Paemel” wordt de opener van het nieuwe Leietheater in september 2019. Wil je hierin meespelen dan kan je je inschrijven voor de audities op dinsdag 12 december 2017, de audities worden ook geleid door Hans Van Cauwenberghe en Jo De Meyere, geen onbekenden in de artiestenwereld.

Het is een project van Martine Van Autrijve (Artiestenbureau Koortzz) en Peter Lafosse (vtbKultuur Deinze) in samenwerking met AGB Stad Deinze. De voorstellingen van Het gezin van Paemel zijn gepland van vrijdag 6 september 2019 tot zondag 6 oktober 2019. We gaan voor een authentieke, sterke voorstelling met professionele omkadering:

Hans Van Cauwenberghe regisseert Jo De Meyere speelt boer van Paemel ook voor lichtplan, decor en kostuums werken we samen met professionals. Graag bouwen zij een sterke, homogene cast uit met amateur-toneelspelers uit Deinze en omgeving. Er zijn 18 personages in het stuk – 6 vrouwen en 12 mannen.

Ben je geïnteresseerd om mee te spelen, schrijf je dan online in voor de audities via www.vtbkultuur.be/deinze en wij nemen zeer binnenkort contact met jou op.

De audities op dinsdag 12 december 2017 worden geleid door Hans Van Cauwenberghe en Jo De Meyere.

Voor extra informatie kan je altijd terecht bij Peter Lafosse, [email protected], 0496 80 87 47.

De Toneelgroep Vooruit speelde Het gezin van Paemel reeds twee keer; de laatste keer was in oktober 2008. (Foto)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...