VZW Cultuurschok stopt na 20 jaar

Wij kregen deze avond een mailtje dat de VZW Cultuurschok na 20 jaar stopt. Wij zelf hebben heel wat activiteiten van Cultuurschok meegedaan, voor ons was het dan ook een VZW die in elke zaal, elke ruimte, elke plaats in Deinze iets georganiseerd heeft, Deinzenaren hebben heel wat mooie herinneringen aan deze organisatie, benieuwd naar jullie reacties op facebook.

Vzw Cultuurschok werd in 1997 in Deinze opgericht door enkele jongeren uit de jeugdbeweging. Vzw Cultuurschok wilde de jongerencultuur in eigen stad promoten, waarbij het zowel oog had voor cultuur met de grote als de kleine c. Denk maar aan de vele muziek- en podiumactiviteiten, de quizzen, de oudejaarsavondfuiven, de verschillende filmevenementen, de lazy fridays en zoveel meer…

Toch komt aan elk mooi verhaal en aan elke vereniging een einde. Na 20 prachtige jaren, hebben ze besloten om een punt achter VZW Cultuurschok te zetten. Ze willen dit echter in schoonheid doen en zullen dus het overige bedrag op hun rekening verdelen onder een aantal culturele organisaties in Deinze, helaas is DeinzeOnline geen culturele organisatie, maar onze hosting voor de komende 5 jaar mogen jullie zeker betalen 🙂

Hiervoor plannen we een persconferentie met uitdeling van de cheques op vrijdag 22 december om 20 uur. Verdere info volgt, bekijk zeker www.cultuurschok.be .

Bedankt voor de fijne jaren, de voltallige Raad Van Bestuur van VZW Cultuurschok.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...