Biogroenten en gespierde fietskuiten gaan goed samen in Deinze

Biogroenten en gespierde kuiten zijn een topcombinatie. Dat bewijst biodynamische boerderij De Wassende Maan samen met fietskoerierdienst ViaVelo uit Deinze. Vanaf 1 december bezorgen de bliksemsnelle fietskoeriers van ViaVelo biopakketten vol kraakverse groenten van de boerderij aan huis bij abonnees in regio Deinze, Astene en Petegem-aan-de-Leie. 100% ecologisch én duurzaam!

Fietskoerier De Wassende Maan

De Wassende Maan is een biodynamische boerderij in Astene. Hier worden wel 50 verschillende groenten op biologische en natuurlijke wijze gekweekt. Meer dan 1000 gezinnen uit Gent en Deinze halen die groenten in huis in de vorm van een wekelijks biopakket vol kraakverse oogst. Tot nu kon je deze ophalen in meer dan 45 afhaalpunten. Maar nu gaat De Wassende Maan volop voor meer klanttevredenheid door te starten met thuislevering.

Projectmedewerker distributie Karen: “Bij De Wassende Maan kiezen we voor duurzaam. Samenwerken met de fietskoeriers van ViaVelo is voor ons dan ook een logische en enthousiaste keuze.”

Groot nieuws en spannende tijden voor De Wassende Maan, want thuislevering probeerden ze tot nu toe nog niet uit. Dit pilootproject start naar aanloop van de lancering van een biologische webshop met thuislevering waar, naast alle groenten van eigen veld, een uitgebreid biologisch totaalassortiment te krijgen zal zijn.

Sinds enkele jaren levert ViaVelo in kader van de ‘Fruit op het Werk’-formule van De Wassende Maan fruitmanden op verschillende werkplekken in Deinze. Nu gaan ze samen nog een stapje verder. De uitvalsbasis van ViaVelo in Deinze wordt vanaf 1 december niet alleen een vast afhaalpunt voor de biopakketten, de fietskoeriers starten vanaf dan ook met levering aan huis.

http://www.dewassendemaan.be/ – http://viavelo.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...