SUP for life party op 18 nov en SUP-tocht 16 dec

Windsurfing Deinze en Deinze Winkelstad tonen hun warm hart voor het Fonds Jan Filliers in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel. De jeugd van Windsurfing Deinze  gaat van start op 18 november om 20u met een Sup for Life Party in het clubhuis van Windsurfing Deinze.

Dit wordt een leuke avond met enkele optredens, verschillende dj’s, een paar verrassende spelletjes,…

Op zaterdag 16 december laten we de sup-boards te water in de Leie in hartje Deinze voor een recreatieve sup-tocht van 7 kilometer. Halverwege wordt een tussenstop voorzien waar Wim van ’t Sashuis zorgt voor een opwarmertje. Bij de aankomst aan café Het Groot Verzet (dienstencentrum Leiespiegel)  kan iedereen genieten van een lekker Open-Fire-gerecht. Voor de echte sportievelingen staat een sup-race van 14 kilometer op het programma.  Om 17 uur zorgt de coverband Corre & The Bang voor een muzikale afsluiter.
 
U kan als handelaar dit sup-event sponsoren. Per schijf van 100 euro (excl. BTW) ontvangt u 5 drankbonnen die tijdens het event kunnen worden ingeruild aan Het Groot Verzet.  De handelaar die de grootste bijdrage levert, krijgt een sup-initatie met bijhorende tocht voor maximum 15 personen. Logo’s van deelnemende handelaars worden vermeld op de officiële “Sup For Life” website en op de Facebook pagina. Interesse? Gelieve contact op te nemen met Luc De Cooman [email protected]
 
De opbrengst van zowel party als het event op de Leie gaat integraal naar het Fonds Jan Filliers, dat slachtoffers van een ongeval ondersteunt. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...