Quiche en taart smullen in Deinze

Wat gaat het hard in Deinze, het jaar is nog maar net gestart en terug hebben we er een prachtige food zaak erbij. Sinds begin dit jaar kan je bij Tartelier terecht voor het afhalen van artisanale quiches en taarten, lekker vers en helemaal homemade. Een perfecte oplossing als gezonde maaltijd voor het gezin als je geen tijd of zin hebt om te koken, maar even goed als buffet voor familie- of bedrijfsfeestjes. Tartelier voorziet zowel hartige als zoete buffetten.

Tartelier is opgericht door An Stadius, 34 jaar, getrouwd en mama van 2 kindjes. “Na meer dan 10 jaar actief te zijn geweest in de farmaceutische sector als Product Manager, heb ik beslist een drastische carrièreswitch te doen en van mijn hobby mijn beroep te maken. Geen evidente keuze, maar het kriebelde al jaren om zelfstandig te worden, ik wist dat het er een keer van zou komen. Ik kom dan ook uit een zelfstandig nest, mijn ouders hebben van Slagerij Stadius in Gent hun levenswerk gemaakt en stonden altijd garant voor kwaliteit. Die passie en drive hebben ze duidelijk doorgegeven aan mij en de liefde voor het koken en bakken is bij mij ontstaan na het volgen van een opleiding bij Spermali. Het feit dat de stad Deinze ondernemerschap de laatste jaren heel erg stimuleert heeft me zeker geholpen om uiteindelijk de stap te zetten, ook al bevind ik me niet in het onmiddellijke centrum van Deinze, maar in Astene.”

In het menu van Tartelier vind je niet alleen een klassieke quiche Lorraine, maar ook vele nieuwe en originele combinaties, boordevol groenten zoals bijvoorbeeld een quiche met kidneybonen, courgette en verse kruiden, eentje met tomaat, mozzarella en pesto of met venkel en Roquefort. Bereid met lichte plantaardige room. Ook alle gerechtjes die bij een quiche horen zoals een ruim aanbod frisse slaatjes of een lekkere soep kan je bij haar bestellen.

De zoete taarten zijn niet de klassieke taarten zoals je deze bij de bakker kan vinden, zij willen daar graag een aanvulling op zijn. Daarom bieden ze bijvoorbeeld cheesecake met speculoosbodem aan, vele mensen kennen deze taart nog niet, maar zijn meestal heel aangenaam verrast door de frisse smaak. Ook voor een smeuïge chocolade moelleux taart of een carrot cake met limoenfrosting moet je bij haar zijn.

Benieuwd naar de keuze mogelijkheden en het menu bezoek www.tartelier.be en neem een kijkje op de facebookpagina https://www.facebook.com/tartelierDeinze/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...