Heppie op kamp in Deinze!

Deinze heeft er een kamporganisatie bij, een tof jong koppel die beiden leerkracht zijn, organiseren nu kampen waar op talenten gefocust wordt, een kamp waar elke dag rond iets anders gewerkt wordt. De rode draad? Gezond snacken en lunchen, een groene omgeving en veel goesting om te ontdekken! Van creatief met kosteloos materiaal tot een sportieve dag, van bloemen, planten en beestjes tot rustig worden in de tuin… Alle kids van het eerste tot en met het zesde leerjaar zijn van harte welkom!

Wij zijn twee leerkrachten in de basisschool en willen onze passie voor kinderen ook tijdens vakanties inzetten. Tijdens elk kamp komen verschillende talenten aan bod. We sporten, lopen, creëren, verzorgen, genieten… ‘s Middags kunnen de kids genieten van een gezond lunchpakket. In de voor- en namiddag ontspannen we even met een gezonde snack, een verfrissend watertje of een verkwikkende kinderthee. Tijdens elk kamp wordt in groepjes gewerkt van ongeveer 15 kinderen, de activiteiten worden indien nodig aangepast naar de leeftijd. Elke kampweek bij Heppie is inclusief snacks, water, thee, lunchpakket en natuurlijk, heel veel plezier. De eerste twee kampweken in juli (09/07 – 13/07 en 16/07 – 20/07) zijn reeds volzet.

Wegens groot succes wordt er een derde kampweek in augustus ingelast; deze gaat door van 13 augustus t.e.m. 17 augustus (met uitzondering van 15 augustus). Voor deze kampweek (4 dagen) betaalt u 95 euro per kind. Inschrijven kan op [email protected].

Meer informatie? Bezoek ons op www.facebook.com/heppieopkamp.

Locatie: Kauwestraat 18, 9800 Zeveren (Deinze).

Heppie-groetjes,
Tibo Van Steenkiste en Lisa Mattheeuws

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...