Binnenkort staan we met allen aan te schuiven bij Sofré voor lekkere frietjes.

Vanaf maandag 7 mei kunnen we met z’n allen terecht bij frituur en eethuis Sofré voor lekkere frietjes, belegde broodjes, allerlei snacks en heerlijk verse schotels. De vroegere frituur De Vierwegen op de Oudenaardesteenweg 123 werd volledig vernieuwd met een hip en knap interieur en is niet meer herkenbaar. Het mooie warme interieur geeft je direct een warm welkom en laat jullie nog meer genieten van de lekkere gerechten die je er kan nuttigen.

Terug een leuke aanwinst voor onze regio. Frederick Vandenheede en Sofie Verhegge afkomstig uit Huise en Gent zullen samen met hun team zorgen voor een vlotte bediening. Je kunt plaatsnemen en genieten van al het lekkers wat ze te bieden hebben, maar je kunt het ook net zo gemakkelijk meenemen. s’Avonds na het werk of s’middags met vrienden afspreken voor een hapje, vanaf nu kan het ook langs de Oudenaardsesteenweg. Ook in het weekend staan ze paraat, er staat op de kaart voor elk wat wils en er is zeker ook aan de kleinsten van de familie gedacht 😉

Er is plaats voor zo’n 40 personen.

Frederick heeft hard geknokt om zijn droom waar te maken, hij had reeds lang een duidelijk concept en visie voor ogen en nu is het eindelijk zo ver. Sofie werkt ook nog in het onderwijs en ze hebben drie kinderen. Deze meiden zul je wel eens door de zaak zien lopen, want een familiale sfeer is zeker wat ze trachten na te streven.

Allicht hebben we er in de regio een nieuwe hashtag bij, benieuwd naar jullie eerste posts op instagram met #deinze #sofre …

Bezoek zeker ook hun facebook pagina voor de laatste nieuwtjes.

Dit vind je misschien ook leuk...