Bio Shop Deinze en De Wassende Maan slaan handen in elkaar

In Deinze centrum sluit een icoon uit de natuurvoedingsbranche de deuren. Na 18 jaar beslisten Caroline en Winoc De Dapper van Bio Shop Deinze het voortaan iets rustiger aan te doen. Niet getreurd. Bio Shop Deinze stopt ermee, maar hun klanten kunnen voortaan terecht bij een ander icoon uit de biosector: De Wassende Maan.

Zaterdag 21 april 2018 zal de laatste openingsdag van de Bio Shop in Deinze zijn. De klanten worden warm welkom geheten bij De Wassende Maan, biodynamische boerderij in Astene bij Deinze. De boerderij investeerde enkele jaren terug in een stevige uitbreiding van de bio boerderijwinkel. Zij zijn dus staat om de klanten die jarenlang door Caroline en Winoc werden verwend eenzelfde kwalitatief aanbod aan te bieden: brood, zuivel, dranken, droogwaren en onderhoudsproducten, aangevuld met de grote groentevariatie van de eigen boerderij en van collega bioboeren uit de streek.

Dankzij enkele afspraken tussen De Wassende Maan en Bio Shop Deinze kunnen de klanten van Bio Shop genieten van enkele kortingsbonnen om te gebruiken in de maanden mei – juni – juli. Het is verheugend om te zien dat nu al de eerste bezoekers de weg naar De Wassende Maan gevonden hebben.

De Wassende Maan dankt Caroline en Winoc van Bio Shop Deinze heel hartelijk voor deze samenwerking, en hoopt ook hen nog dikwijls over de vloer van de winkel te zien komen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...