Whisky popupshop in Charlie’s World

Een whisky popupshop in een interieurzaak is de nieuwe combinatie in Deinze Winkelstad. Whisky kenner Stijn Goemaere (Gavere) van ‘The Next Whisky’ gaat de uitdaging aan en opende vorige week zijn whisky shop op het eerste verdiep van de interieurzaak Charlie’s World, naast Il Punto. Wij waren zo nieuwsgierig dat we zaterdagmiddag eens langs gingen.

thenextwhisky_Deinze

Bij Stijn begon de microbe na het drinken van een glas whisky The Balveney. In zijn shop probeert Stijn zich te onderscheiden met niet-alledaagse whisky’s zoals Signatory, The Arran, Wemyss en Compass Box. De prijzen variëren van 40 tot 5.000 euro per fles.

 

Stijn zal ook tastings geven op de zolder in Charlie’s World, met mogelijkheid tot aankoop van flessen na de tasting. De eerste tasting is op vrijdag 6 april, het valt op dat niet enkel mannen whisky willen leren proeven/drinken maar ook veel vrouwen 😉 .
Tijdens ons bezoek kwam ook Vincent Dedecker uit Vosselare in de shop, hij vertelde ons dat zijn kapper (Gentlemen’s in Deinze) hem leerde Rhum drinken en nu zal hij door interieurspecialist Thomas van Charlie’s World whisky leren drinken. What’s next Deinze 🙂
Meer info over producten en tastings op www.facebook.com/thenextwhisky

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...