1 op 3 is jongere bij open Deinze

De burgerpartij Open Deinze maakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober haar laatste 3 jongerenkandidaten bekend. In het totaal zullen 12 jongeren op de lijst van Open Deinze staan.

opendeinze_Jongeren_Deinze

Met Jana Cooreman, Oona Martens en Nancy Haerinck maakt Open Deinze haar laatste jongerenkandidaten bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. “Met haar 19 lentes is Jana Cooreman uit Petegem de jongste telg van de Open Deinze-familie”, zegt een trotste voorzitter Bart Vandekerckhove. “Vanuit haar ervaring met de speelpleinwerking wil Jana haar steentje bijdragen tot een structureel jeugdaanbod in onze stad”, vervolgt de voorzitter. ”Ook Oona Martens (20) heeft haar strepen verdiend in de jeugdwerking, onder meer als leidster bij de Scouts. Oona zet het sociaal engagement van haar ouders Tom Martens en Inge Onderbeke verder, beiden bekend in voetbalmiddens.”

Met Nancy Haerinck (32) tenslotte heeft Open Deinze een sterke kandidate uit Wontergem beet. Haar professioneel sociaal engagement in het woonzorgcentrum Sint-Vincentius wil ze nu ook graag ten dienste stellen van haar stad. “Nancy is niet alleen sociaal bewogen, maar heeft ook een hart voor dieren. Ze is actief met paarden bezig”, besluit Vandekerckhove.
1 op 3 is jongere bij open Deinze

“Met deze laatste 3 jongeren kan ik trots meedelen dat 1 op de 3 kandidaten bij Open Deinze tot de jeugd behoort”, weet lijsttrekker Norbert De Mey, die hiermee voluit de kaart van de toekomst wil trekken. “We zetten bovendien een goede traditie verder. Ook vandaag behoren onze mandatarissen Tess Minnens en Sören Van de Moortele tot de allerjongste gemeenteraadsleden. Zij zijn nu goed geplaatst om hun leeftijdsgenoten klaar te stomen voor het echte werk”, vervolgt de lijsttrekker, die met Jana Cooreman (19), Oona martens (20), Celien Van Renterghem (21), Celien Bastiaen (25), Tamara Peeters (25), Davy Sergeant (25), Tess minnens (26), Karen van De Weghe (27), Bart Vandekerckhove (29), Sören Van de Moortele (30), Nancy Haerinck (31) en Lien Lambrecht (33) de toekomst verzekerd ziet.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...